NL | FR | EN

Een prachtig vakantiehuis

 

Welkom bij de Gîte Les Bonneteries, een gerenoveerde oude textielfabriek, in het hartje van Le Pays des Collines en de Vlaamse Ardennen, die perfect geschikt is om zowel privé als professionele groepen als gast te hebben.

Les Bonneteries omvat enerzijds een zeer grote loft, die zonder problemen 20 mensen kan ontvangen. De loft heeft alle moderne comfort en bestaat uit een fantastische leefruimte, die volledig gericht is op een grote zuidelijk gerichte tuin en het prachtige Pays des Collines. Verder vind je in de loft een volledig uitgeruste keuken, 6 slaapkamers, 4 badkamers, een grote speelruimte, bibliotheek en wijnkelder.

Naast de loft heeft Les Bonneteries een groot bijgebouw waarin een prachtige bar, professionele keuken en polyvalente ruimte is ondergebracht. Een enorme binnentuin van 1200m² (gedeeltelijk overdekt) verbindt de beide gebouwen.

Beide gebouwen kunnen samen gehuurd worden en vullen elkaar perfect aan.

Een super omgeving

 

‘Les Pays des Collines’ en zijn Vlaamse tegenhanger ‘de Vlaamse Ardennen’ zijn een paradijs voor fietsers, wandelaars, ruiters en gastronomen. Bovendien is er altijd wel een sportieve of folkloristische activiteit. Met zijn tientallen bewegwijzerde fiets, wandel en ruiterroutes kan je de streek zonder problemen verkennen. Kortom Les Bonneteries is de ideale plaats om met familie, vrienden of het werk een paar dagen off-site door te brengen. Je waant je in een andere wereld en dit op relatief korte afstand van steden zoals: Ronse, Oudenaarde, Doornik, Rijsel.

Reservaties

Wil je onze loft en feestzaal graag afhuren voor een weekend, midweek of zelfs langer? Dat kan!

Klik op de link hieronder om de beschikbaarheid na te gaan en het reservatieformulier in te vullen.

Reserveer nu

© 2024 Les Bonneteries - Mont 63, 7890 Ellezelles
Disclaimer | Contact